Reacties

Welkom op de website van vakantiehuis Noordster op Vlieland.
Op deze pagina kun je reacties naar aanleiding van je verblijf in de Noordster achterlaten. Ook zijn opmerkingen mbt de website van harte welkom.

Klik op Reacties hierboven, of lees hieronder, om te zien wat andere gasten van de Noordster vonden.

Tot ziens op Vlieland

groeten,
Eric en Anneke

6 antwoorden op “Reacties”

 1. Beste Eric en Anneke,

  Wat een heerlijk van alles voorzien, net verbouwd en opgeknapt huisje is dit! Het internet werkt goed, de keuken goed geoutilleerd, lekkere bedden en goede douche. De plek is super, vlakbij strand en in de duinen en nog geen 15 minuten lopen van het dorp. Ik kom zeker nog eens terug. Dank!

  Warme groet,
  Ingeborg
  7 oktober tot 11 oktober 2019

 2. Super locatie. Het huisje was schoon en sfeervol ingericht. De bedden en de douche waren ook goed. Wij hebben er een hele fijne week gehad en kunnen de Noordster zeker aanbevelen!

 3. We hebben genoten op Vlieland. Van het strand, de ruimte maar zeker ook van de Noordster. Rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Zelden zo’n luxe vakantiehuisje gehad!
  Wij komen zeker nog een keer terug, naar Vlieland én de Noordster!
  Peter en Cora

 4. Wat een ontzettend fijn en knus huisje de Noordster!! Van alle gemakken voorzien op een prachtige plek in de duinen. Wij komen graag nog een keer terug!
  Robèr en Karin

 5. Vlieland is ook in januari een absolute aanrader. Lekker uitwaaien op het stille strand en daarna heerlijk en warm ’thuis’ in de Noordster.

 6. Beste Eric en Anneke,

  We hebben de Paasdagen ontzettend genoten van de zonnige dagen en jullie mooie huisje. De Noordster was schoon, comfortabel en modern. Een heerlijk knusse plek waar we zodra het kon lekker buiten uit de wind hebben gezeten.
  Ook ons contact over en weer wat we voor en tijdens ons verblijf even moesten hebben, hebben we als heel prettig en vriendelijk ervaren.
  Esther en Bjorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.